Wat we doen

Hoe belangrijk onze showroom en winkel boordevol benodigdheden voor de professional ook zijn, onze gemotiveerde medewerkers maken het verschil. Door hun persoonlijke betrokkenheid, inventiviteit en verantwoordelijkheid geven zij Stucshowroom als leverancier van afbouwmaterialen een duidelijke meerwaarde. Waar andere leveranciers vaak op de bekende en reeds gebaande paden blijven, daar slaan de medewerkers van Stucshowroom graag nieuwe wegen in, om klantgerichte oplossingen te zoeken.

 

 

 

Stucshowroom verkoopt professioneel materiaal

en gereedschap aan bedrijven en particulieren

 

Visie en beleid

Stucshowroom heeft zich ten doel gesteld een van de meest toonaangevende leveranciers te zijn op het gebied van afbouwmaterialen, voor zowel de binnenafbouw als de buitenafbouw. Dit bereiken wij door onze klanten (innovatieve) producten, van absoluut betrouwbare productkwaliteit, met de best mogelijke service aan te bieden.
Het beleid van Stucshowroom is er op gericht om langdurige relaties aan te gaan met haar afnemers, op basis van vertrouwen, kwaliteit, flexibiliteit, service en overtuiging.

 

 
Onze markt

Vanuit onze locatie (Leiden), waar verschillende producten voor talrijke gebruikstoepassingen opgeslagen staan en afkomstig zijn van de voornaamste fabrikanten en leveranciers, vinden onze producten haar weg naar afnemers in de regio van Leiden en in de gehele Randstad (tot wel Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht)

 

 
Logistiek

Tijd is geld! Naast kwalitatief hoogwaardige producten en korte levertijden, beschikt Stuchowroom over een perfect logistiek apparaat, een team van toegewijde medewerkers, die doen wat ze beloven. Wij kunnen producten in kleur mengen en is eventueel klaar terwijl je wacht. Materialen op korte termijn nodig? Wij leveren het eventueel op dezelfde dag nog uit.

 

 

 

Advies

Wij kunnen U adviseren over de mogelijkheden en de te gebruiken materialen. Verder kunnen wij de kleur samenstellen in overeenstemming met uw interieur en wij kunnen U ook adviseren met betrekking tot het samenstellen van lijsten en ornamenten voor wanden en plafonds.

 

 
Gereedschap

Stucshowroom verkoopt professioneel materiaal en gereedschap aan bedrijven en particulieren.

 

 
Kleurmengen

Wij kunnen de kleur samenstellen in overeenstemming met uw interieur en is eventueel klaar terwijl U wacht.

 

 
Projecten
Stucshowroom heeft materialen geleverd voor grote projecten, zoals de Sterrenwacht (Leiden), het Catshuis (Den Haag), het Wereldmuseum (Rotterdam), het museum van Volkenkunde (Leiden), het Rijnland ziekenhuis (Leiden), het Bronovo ziekenhuis (Den Haag), de TU (Delft) en voor talloze winkels, scholen, hotels, restaurants, kerken, gemeentehuizen, ambassades en andere utiliteitsgebouwen.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens

Stucshowroom
Rooseveltstraat 40
2321 BM Leiden

Tel : 071-512 75 80

 

Openingstijden

Ma: 6.30 - 17.00
Di: 6.30 - 17.00
Wo: 6.30 - 17.00
Do: 6.30 - 17.00
Vr: 6.30 - 17.00
Za: op afspraak
Zo: gesloten

 

Nieuwsbrief

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief!

 

<widget><id>7</id><onload>onLoadForm</onload></widget>