Knauf Partner

Stucshowroom: Knauf Partner 2016

 

Dit jaar zijn we Knauf Partner geworden. En daar zijn we trots op. Stucshowroom voldoet aan alle uitgebreide criteria die gesteld worden aan deelname aan het exclusieve Knauf Partner Programma. De komende tijd zullen alle klanten daar de diverse uitingen van gaan zien.

 

Door deze intensieve samenwerking tussen Stucshowroom en Knauf profiteren we van nog meer voordelen. Samen met Knauf kiezen we voor duurzame groei. Onze keuze voor Knauf komt voort uit de reeds jarenlange samenwerking. Deelname van Stucshowroom aan het Knauf Partner Programma is een bekroning op de inzet die wij tonen om gezamenlijk verder te bouwen aan ons succes.

 


Over het Knauf Partner Programma


Knauf vindt dat iedereen een ideale omgeving verdient om in te wonen, te werken of te verblijven. Want mensen voelen zich het prettigst in een woning of gebouw dat is afgestemd op hun wensen en behoeften. Om deze visie in te vullen, werkt Knauf intensief samen met onder andere de handelspartners. Het Knauf Partner Programma is sinds 2015 beschikbaar voor (geselecteerde) Nederlandse handelspartners van Knauf. Het Knauf Partner Programma biedt exclusieve voordelen waarbij Stucshowroom o.a. individuele activiteiten, professionele communicatie en extra ondersteuning krijgt aangeboden die bijdragen aan onze marktbewerking. Op die manier zorgen we samen met Knauf voor nog meer succes.

 

 

 

 

Contactgegevens

Stucshowroom
Rooseveltstraat 40
2321 BM Leiden

Tel : 071-512 75 80

 

Openingstijden

Ma: 6.30 - 17.00
Di: 6.30 - 17.00
Wo: 6.30 - 17.00
Do: 6.30 - 17.00
Vr: 6.30 - 17.00
Za: op afspraak
Zo: gesloten

 

Nieuwsbrief

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief!

 

<widget><id>7</id><onload>onLoadForm</onload></widget>