Stucshowroom & BOSS paints nodigen je uit!!

 

 

Op dinsdag 18 juni kan je kennis komen maken met onze nieuwe partner in verfproducten van BOSS paints. BOSS paints is een Belgisch familiebedrijf en is sinds 2009 gestart in Nederland. Wij voeren hun kwalitatieve assortiment nu een jaar en we willen jou meer vertellen wat wij samen met BOSS paints kunnen betekenen voor jou.


Je kan deze dag kennis maken met de vertegenwoordiger en de technisch adviseur van Nederland. Maar ook Belgische collega's van BOSS paints nemen je mee in het nieuwe assortiment buitenlakken. De productmanager vertelt je alle in's en outs maar beantwoord uiteraard ook graag al jouw vragen. En wil je liever het product gewoon uitproberen? Geen probleem, ook deze mogelijkheid zal er zijn.

 

 

In het uitgebreide assortiment van BOSS paints zitten ook een heel aantal decoratieve wand technieken. Er worden zelfs wedstrijden gehouden waarvoor ook de Nederlandse schilder of stukadoor zichzelf in kan schijven. Tijdens deze dag kom je alles te weten van de nieuwste stuctechnieken en de activiteiten van BOSS paints hier rond.


Omdat BOSS paints niet alleen in België en Nederland actief is wordt er dinsdag een beter beeld geschetst van hun internationale activiteiten. Ze zijn ook actief op zoek naar schilders- of stukadoorsbedrijven die ambitie hebben om internationaal aan de slag te gaan. 

 

 

Dus ben je hierin geïnteresseerd? Schrijf je zeker in en tot 18 juni 16u.

Contactgegevens

Stucshowroom
Rooseveltstraat 40
2321 BM Leiden

Tel : 071-512 75 80

 

Openingstijden

Ma: 6.30 - 17.00
Di: 6.30 - 17.00
Wo: 6.30 - 17.00
Do: 6.30 - 17.00
Vr: 6.30 - 17.00
Za: op afspraak
Zo: gesloten

 

 

Nieuwsbrief

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief!

 

<widget><id>7</id><onload>onLoadForm</onload></widget>