Verfwinkel Leiden

Stucshowroom is dé verfwinkel in Leiden in de omgeving. Wij leveren onze verfspullen zowel aan professionele schilders als aan de particulieren. Wilt u een speciale kleur laten mengen? Geen probleem, wij mengen de verf in de door u gewenste kleur terwijl u wacht. Grote of kleine schilderklussen op het programma? Wij zijn dé verfwinkel in de omgeving van Leiden waar u alles vindt u het gebied van schilderen.

 

Meer informatie verfwinkel Leiden!

 

 

 

Verfwinkel Leiden: zeer ruim assortiment verfspullen

Ons bedrijf heeft al jarenlange ervaring met het selecteren en leveren van de allerhoogste kwaliteit producten voor schilders en stukadoors. In onze webshop vindt u een zeer ruim assortiment die u als professionele schilder nodig heeft. Zo vindt u bij ons afplak en afdekmaterialen maar ook voor schilderkleding en schoenen bent u bij Stucshowroom aan het juiste adres.Professionele gereedschappen

Een schilder heeft behoefte aan het juiste adres gereedschappen om de verfklus zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren. Ook kan een schilder behangen en structuren als dat nodig mocht zijn. Wij hebben lakrollers, kwasten en nog veel meer beschikbaar in onze verfwinkel in Leiden. Kom gerust eens langs bij onze verfwinkel of bestel uw verfspullen in Leiden en omgeving online in onze webshop. Wij zijn al jarenlang de verfspecialist voor de professionele- en de particuliere schilder in de omgeving van Leiden.

Contactgegevens

Stucshowroom
Rooseveltstraat 40
2321 BM Leiden

Tel : 071-512 75 80

 

Openingstijden

Ma: 6.30 - 17.00
Di: 6.30 - 17.00
Wo: 6.30 - 17.00
Do: 6.30 - 17.00
Vr: 6.30 - 17.00
Za: op afspraak
Zo: gesloten