Stucwerk Leiden

Stucshowroom heeft een groot assortiment stucwerk materialen waar u direct mee aan de slag kunt in Leiden en omgeving. U bent van harte welkom om langs te komen in onze showroom in Leiden om ideeën en advies op te doen voor uw eigen stucwerk. Wij hebben de producten in ons assortiment met uiterste zorg geselecteerd zodat wij u altijd de beste kwaliteit kunnen garanderen.

 

Meer informatie over stucwerk!

 

 

 

Showroom voor stucwerk materialen in Leiden

Zowel professionele stukadoors als particulieren kunnen bij Stucshowroom terecht om verschillende stukadoor gereedschappen te kopen. Zo hebben wij bijvoorbeeld een vloerplakspaan en een paleerijzer beschikbaar. Een paleerijzer is erg handig om het fijnere stucwerk mee uit te voeren en beschikt over uiteinde met een platte punt. Wij hebben daarnaast ook:

  • Rei
  • Raapspaan
  • Schuurbord
  • Kamersteiger
  • Mixer

Wij hebben alle gereedschappen in huis die u nodig heeft voor het aanbrengen en verwijderen van stucwerk in Leiden en omgeving. Ook voor afdekmaterialen voor het stuken van een nieuwe woning of oud pand zit u bij ons goed. U vindt bij ons verschillende afplaktapes en afdekmaterialen om het stucwerk op een nette manier aan te kunnen brengen in de buurt van Leiden. Bent u op zoek naar de juiste materialen om te stuken? Kijk dan eens in onze webshop of kom langs bij ons showroom in Leiden.

 

Contactgegevens

Stucshowroom
Rooseveltstraat 40
2321 BM Leiden

Tel : 071-512 75 80

 

Openingstijden

Ma: 6.30 - 17.00
Di: 6.30 - 17.00
Wo: 6.30 - 17.00
Do: 6.30 - 17.00
Vr: 6.30 - 17.00
Za: op afspraak
Zo: gesloten