Stukadoor Leiden

Als stukadoor in de buurt van Leiden kunt u voor de aankoop van stukadoor materialen en gereedschappen uitstekend bij Stucshowroom terecht. Wij hebben een zeer ruim assortiment gereedschappen voor de professionele stukadoor in Leiden en omgeving. Kom gerust eens langs in onze showroom of bekijk onze webshop.

 

Meer informatie over een stukadoor!

 

 

 

Professionele stukadoor in Leiden

Als professionele stukadoor heeft u behoefte aan de beste kwaliteit materialen en gereedschappen voor het aanbrengen van een stucwerk. Vanwege onze jarenlange ervaring hebben wij bij Stucshowroom de hoogste kwaliteit materialen voor u verzameld die u eenvoudig in onze webshop kunt bestellen. Ook afplak en afdekmaterialen vindt u in ons assortiment om netjes en zorgvuldig te werk te kunnen gaan als stukadoor in Leiden.

 

 

Kom langs bij ons showroom

Onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen in onze showroom in Leiden. Wij voorzien u, als professionele stukadoor in Leiden, graag van een persoonlijk advies over de meest gebruikte materialen voor het aanbrengen en verwijderen van stucwerk. Ook op het gebied van het samenstellen van lijsten en ornamenten voor plafonds en wanden zijn wij thuis. Bezig met het maken van nieuwe plafonds ornamenten bij een restauratie? Ook dan kunnen wij u helpen! Kom dus snel langs en ervaar onze expertise en kennis op het gebied van stucwerk.

Contactgegevens

Stucshowroom
Rooseveltstraat 40
2321 BM Leiden

Tel : 071-512 75 80

 

Openingstijden

Ma: 6.30 - 17.00
Di: 6.30 - 17.00
Wo: 6.30 - 17.00
Do: 6.30 - 17.00
Vr: 6.30 - 17.00
Za: op afspraak
Zo: gesloten