Sierpleister

Als u sierpleister wilt aanbrengen heeft Stucshowroom de juiste materialen in huis. Wilt u de sfeer van uw woning veranderen of verbeteren? Sierpleister zorgt direct voor een andere oogopslag. U kunt bij ons als vakspecialist en particulier terecht voor professionele gereedschappen zodat het resultaat een succes wordt.

 

Meer informatie over sierplijster!

 

 

 

Meer sfeer in huis door sierpleister

Stucshowroom is al meer dan 30 jaar leverancier van materialen en gereedschappen voor professioneel stucwerk. Wij rekenen zowel particulieren als professionals onder onze klandizie. U kunt tevens bij ons terecht voor schildermaterialen. De verven kunnen wij voor u mengen naar de gewenste kleur. In onze showroom treft u uiteenlopende voorbeelden aan zodat u inspiratie op kunt doen. Daarnaast geven wij u doeltreffend advies op het gebied van stuc en schilderwerk. Als u voor de eerste keer sierpleister wilt aanbrengen kunt u dus bij ons terecht voor vragen. Wij leveren producten van onder andere de volgende merken:

 

Schilderwerk op maat

Doordat sierpleister vooraf direct in kleur is gemengd, hoeft u achteraf niet te schilderen. Indien gewenst, kunt u wel bestaande sierpleister overschilderen als u liever een andere kleur wilt of gewoon om de kleur op te frissen. Bij Stucshowroom kunnen wij u adviseren over het kleurgebruik. Als u de juiste kleur heeft gevonden, mengen wij deze terwijl u wacht. U kunt daarnaast ook vakkundige schildermaterialen bij ons kopen. Zo hebben wij professionele kwasten, afdekmaterialen en schoonmaakmiddelen in ons assortiment opgenomen.

Contactgegevens

Stucshowroom
Rooseveltstraat 40
2321 BM Leiden

Tel : 071-512 75 80

 

Openingstijden

Ma: 6.30 - 17.00
Di: 6.30 - 17.00
Wo: 6.30 - 17.00
Do: 6.30 - 17.00
Vr: 6.30 - 17.00
Za: op afspraak
Zo: gesloten