Sierlijsten kopen

Bij het kopen van sierlijsten adviseert Stucshowroom u op een persoonlijke wijzen over de mogelijkheden. In onze Showroom te leiden ziet u verschillende voorbeelden en kunt u terecht met vragen. Wij hebben professionele materialen en gereedschappen in ons assortiment waardoor u bij het kopen van sierlijsten deze ook netjes kunt plaatsen

 

Meer informatie over sierlijsten!

 

 

 

Sierlijsten kopen bij Stucshowroom

Er komt veel kijken bij het stuken van een woning. De muren en plafonds bepalen voor een groot deel de sfeer van uw interieur. Het is daarom belangrijk dat u voor stucwerk kiest dat bij uw smaak past. U kunt voor een gladde finish gaan of juist heel grof stucwerk gaan. Wij hebben gereedschappen in huis om beide aan te brengen. Als afwerking kunt u dan sierlijsten kopen die het geheel afmaken. We hebben sierlijsten van onder andere de volgende merken in huis:

 

Zelffabricage van sierlijsten

Natuurlijk kunt u als professional ook zelf sierlijsten fabriceren zonder deze te hoeven kopen. Wij hebben dan de juiste materialen en gereedschappen voor u in ons aanbod opgenomen. Sommige ruimtes vragen voor een eigen oplossing als het gaat om sierwerk of ornamenten. Stucshowroom weet dit uit ervaring door de samenwerking met een aantal grote projecten.

Contactgegevens

Stucshowroom
Rooseveltstraat 40
2321 BM Leiden

Tel : 071-512 75 80

 

Openingstijden

Ma: 6.30 - 17.00
Di: 6.30 - 17.00
Wo: 6.30 - 17.00
Do: 6.30 - 17.00
Vr: 6.30 - 17.00
Za: op afspraak
Zo: gesloten