Kwabo

Sierlijsten

 

Sierlijsten en ornamenten zijn dé finishing touch van elk gebouw, of dat nu een woning, bedrijf of monument is. Kwabo heeft een compleet eigen productie en ontwerpafdeling waar gipsen sierlijsten en ornamenten nog op traditionele manier worden vervaardigd.

 

Kwabo heeft een zeer breed en diep assortiment gipslijsten, daarbij kan elk gewenst ontwerp gemaakt worden. Alles is mogelijk! Bovendien kunt u bij ons terecht om uw oude plafonds, wanden en decoratiestukken in oude glorie te laten herstellen. De voordelen van Kwabo:

 

  • Gipsen Sierlijsten worden met de hand getrokken, waardoor er een uiterst recht, strak en glad resultaat wordt verkregen zonder dikteverschillen.

  • Gipsen Sierlijsten zijn vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit gips, die keihard, sterk en veel minder poreus is. Hierdoor zijn de lijsten beter en sneller te verwerken.

  • Door de gladde afwerking zijn de sierlijsten uitermate goed geschikt voor evt. schilderwerk.

  • De sierlijsten zijn aan de onderzijde extra verstevigd door het gebruik van wapeningsgaas, dit maakt de lijst niet alleen robuuster maar is tevens tijdsbesparend bij het zagen van de lijsten en de verdere afwerking.

  • Sierlijsten kunnen in elke gewenste straal en omvang worden geproduceerd ook bijvoorbeeld voor ronde muren, erkers die rond lopen of togen.

  • Elk gewenst model is mogelijk in gips of zandcement kwaliteit.

 

Naar de website van Kwabo....

 

 

 

Ga terug

Contactgegevens

Stucshowroom
Rooseveltstraat 40
2321 BM Leiden

Tel : 071-512 75 80

 

Openingstijden

Ma: 6.30 - 17.00
Di: 6.30 - 17.00
Wo: 6.30 - 17.00
Do: 6.30 - 17.00
Vr: 6.30 - 17.00
Za: op afspraak
Zo: gesloten