Interieuradvies Leiden

Interieuradvies in Leiden: dat wint u in bij Stucshowroom. Onze showroom is al jaren een begrip in Leiden en omstreken en met een goede reden. Wij beschikken over een groot en veelzijdig assortiment voor zowel de particuliere als de zakelijke afnemer waardoor u bij ons altijd vindt wat u zoekt. Bovendien staan onze kundige en ervaren medewerkers altijd voor u klaar voor het geven van advies op maat zodat u altijd een weloverwogen keuze kunt maken.

 

Neem contact op voor interieur advies!

 

 

 

Interieuradvies Leiden: wij bieden u het totaalpakket

Niet alleen zijn wij uw vertrouwde adres voor het geven van interieuradvies in Leiden. Ook al uw benodigde materiaal kunt u bij ons aanschaffen. Hiermee bieden wij u het totaalpakket voor het realiseren van uw ideale interieur. Van gereedschap, afbouwmaterialen tot kleurmengen: Stucshowroom heeft het in huis.

Bezoek onze zaak of neem contact op voor meer informatie

Is uw interieur toe aan vernieuwing en zou u graag inspiratie opdoen. Ons ervaren en kundig team helpt u graag met advies en het leveren van de benodigde producten om uw woonwensen te realiseren. Regelmatig kunt u bij ons profiteren van extra aantrekkelijke prijzen; bekijk onze maandaanbieding online! Raadpleeg voordat u langskomt in onze zaak voor interieuradvies onze openingstijden zodat u nooit voor een dichte deur komt te staan. Voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar via nummer 071-512 75 80. 

Contactgegevens

Stucshowroom
Rooseveltstraat 40
2321 BM Leiden

Tel : 071-512 75 80

 

Openingstijden

Ma: 6.30 - 17.00
Di: 6.30 - 17.00
Wo: 6.30 - 17.00
Do: 6.30 - 17.00
Vr: 6.30 - 17.00
Za: op afspraak
Zo: gesloten