Gipsen Leiden

Gipsen, mortels en pleisters van hoge kwaliteit vindt u bij Stucshowroom in Leiden. Wij hebben diverse materialen van hoge kwaliteit in ons assortiment. U vindt bij ons diverse soorten gipsen. Of u nu op zoek bent naar schuurgips of kleefgips, wij hebben het in ons assortiment. De gipsen van Stucshowroom in Leiden hebben een hoge kleefkracht, waardoor ze altijd aan de wensen van de stukadoor voldoen. Wij leveren niet alleen aan stukadoorsbedrijven, maar ook aan particulieren. Als u niet precies weet welk soort gips u nodig heeft voor uw stucwerk, kunnen onze medewerkers u van deskundig advies op maat voorzien.

 

Meer informatie over Gipsen!

 

 

 

 

Gipsen van topmerken bij Stucshowroom Leiden

De gipsen bij Stucshowroom in Leiden zijn van toonaangevende merken. Zo hebben wij gipsen, mortels en pleisters van de volgende merken in ons aanbod:

  • Knauf
  • Ardex
  • Gyproc

Daarnaast hebben wij nog vele producten meer geschikt voor stucwerkzaamheden. U kunt al onze producten ook eenvoudig vanuit onze webshop bestellen.

 

Showroom in Leiden

Bestel direct uw producten online vanuit onze webshop! U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Leiden, waar wij u kunnen adviseren over de aan te schaffen gipsen, mortels of pleisters. Vraag snel naar uw mogelijkheden bij de stucspecialist!

Contactgegevens

Stucshowroom
Rooseveltstraat 40
2321 BM Leiden

Tel : 071-512 75 80

 

Openingstijden

Ma: 6.30 - 17.00
Di: 6.30 - 17.00
Wo: 6.30 - 17.00
Do: 6.30 - 17.00
Vr: 6.30 - 17.00
Za: op afspraak
Zo: gesloten