Ardex

 

Eerste keus bij betrouwbaarheid en kwaliteit

 

ARDEX maakt al meer dan 60 jaar innovatieve bouwchemische producten met een zeer hoge betrouwbaarheid voor verwerkers. We zijn onomstreden de leverancier van de beste kwaliteit en het merk met de meeste kennis in huis voor de verwerkingswereld en de vakgroothandel.

 

 

Concernvrije onderneming 

 

We zijn een concernvrije onderneming in familiebezit en hebben een bijzondere verhouding met enerzijds innovatie en anderzijds traditie. Innovatiekracht en ondernemersflexibiliteit gaan bij ons hand in hand met de compromisloze kwaliteit waar we ons traditioneel aan vasthouden. We zetten consequent alles op alles om onze hoogwaardige kwaliteit te bewaken.

 

 

Toonaangevende wereldspeler

 

De ARDEX-groep bestaat (stand 2012) uit 39 dochterondernemingen, met in totaal 2.000 medewerkers. Dit bereikten we door een sterk georganiseerde groei en een strategie van gerichte internationale aankopen. We zijn in meer dan 50 landen op alle continenten actief, op de kernmarkt Europa vrijwel op het gehele gebied.

De ARDEX-groep behaalde in 2012 met zijn 7 grote merken een totale omzet van 485 miljoen euro. Daarvan kwam 70% van buiten Duitsland. Met deze cijfers mogen we ons ondertussen gerust tot de wereldmarktleiders in de sector van kwalitatief hoogwaardige speciale bouwchemische materialen rekenen.

 

 

Feeling met de markt

 

We zijn al jarenlang partner van de ambachtelijke vakspecialisten en kennen de eisen van de praktijk dan ook uit de eerste hand. De constante dialoog met onze klanten uit de ambachtelijke wereld vormt dan ook – gevoegd bij onze uitgebreide ervaring met materialen en verwerkingsprocessen – onze belangrijkste inspiratiebron. Ze zijn het fundament waarop we onze producten voor professionals ontwikkelen. Onze producten stemmen we optimaal op elkaar af. Ze zijn eenvoudig en snel te verwerken en daardoor zeer voordelig in gebruik en uitgesproken rendabel.

 


Naar de website van Ardex.....

 

Ga terug

Contactgegevens

Stucshowroom
Rooseveltstraat 40
2321 BM Leiden

Tel : 071-512 75 80

 

Openingstijden

Ma: 6.30 - 17.00
Di: 6.30 - 17.00
Wo: 6.30 - 17.00
Do: 6.30 - 17.00
Vr: 6.30 - 17.00
Za: op afspraak
Zo: gesloten