Gevels Leiden

Bij Stucshowroom vindt u de juiste materialen en gereedschappen voor de afwerking of afdekking van gevels in de showroom in Leiden. Wij hebben diverse materialen van hoge kwaliteit en wij hebben ook professioneel gereedschap. U kunt met onze producten bijvoorbeeld de isolatielaag op uw gevel verstevigen of de afwerking verfraaien. Wij leveren onze producten aan zowel bedrijven als particulieren. Wij bieden u veel keuze uit de afwerking van wanden, gevels en plafonds en hebben de beschikking over een grote showroom in Leiden. Onze medewerkers kunnen u hier ook dan deskundig advies voorzien.

 

Advies over afwerken gevels Leiden

 

 

 

Advisering afwerking gevels in Leiden

De medewerkers van Stucshowroom in Leiden bieden u graag persoonlijk advies over de afwerking van gevels. Of u nu uw gevel wilt verstevigen met stucwerk of dat u deze wilt verfraaien, wij hebben de kennis in huis om u hiermee te helpen. Met onze producten weet u zeker dat u het juiste gereedschap in huis haalt voor deze klus. Onze producten zijn van de meest toonaangevende merken, zoals Knauf, Bofimex, Ardex, Strikolith, Unilit of SPS. Deze merken bieden stucwerkproducten aan van hoge kwaliteit!

 

Bestel direct 

Bestel direct de gewenste producten vanuit onze webshop! U kunt uw bestelling hier eenvoudig plaatsen. Wij zorgen dan voor een snelle levering. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Leiden, waar wij u ook meteen van deskundig advies kunnen voorzien over de afwerking of verfraaiing van gevels. U kunt uw vraag ook via het contactformulier stellen!

Contactgegevens

Stucshowroom
Rooseveltstraat 40
2321 BM Leiden

Tel : 071-512 75 80

 

Openingstijden

Ma: 6.30 - 17.00
Di: 6.30 - 17.00
Wo: 6.30 - 17.00
Do: 6.30 - 17.00
Vr: 6.30 - 17.00
Za: op afspraak
Zo: gesloten